Verjaardagsfeestjes

Wil je van je verjaardag een waar knutselfestijn maken dan moet je bij Studio Tsjirp zijn. Nodig vriendjes en vriendinnetjes uit en bepaal zelf je thema. Studio Tsjirp voorziet een aangepaste knutselactiviteit.

We vieren met kindjes tussen de 6 en 12 jaar. Een verjaardagsfeestje duurt 2 uur en gaat door vanaf 8 kindjes. Minder kindjes zijn welkom maar de prijs blijft die voor 8 kindjes. De feestjes vinden plaats bij Studio Tsjirp in Edegem.

Verjaardagsfeestjes kunnen ingepland worden op woensdagmiddag en op zondagnamiddag van 14 uur tot 16 uur. Informeer tijdig of de gewenste datum nog beschikbaar is.

Een Studio Tsjirp verjaardagsfeest is volledig uitgedacht op maat van de jarige en dus uniek. Inbegrepen in onderstaande prijzen zijn:

 • een digitale Tsjirp uitnodiging om de vriendjes en vriendinnetjes uit te nodigen
 • alle benodigd materiaal voor de knutselactiviteit
 • een leuke en persoonlijke attentie voor de jarige
 • een Tsjirp uitdeelzakje voor de vriendjes en vriendinnetjes
 • een link met leuke foto’s als herinnering aan het Tsjirp feest
 • mijn liefde en zorg om er een onvergetelijk verjaardags/knutselfeest van te maken

Graag verse pannenkoeken tijdens de pauze of zelf je cupcakes versieren en opsmullen? Dat kan ook tegen een meerprijs.

Alles is vers gemaakt. Informeer wel bij de ouders van de genodigden naar allergie├źn. Ik voorzie bordjes, suiker en siroop voor de pannenkoeken, bestek en water ter compensatie van al dat zoet en lekkers. Het smullen laat ik aan de kindjes over. 

De prijzen voor een Tsjirp Feest:

 • 160 euro voor 8 speelvogels    ______________ met eten: 185 euro
 • 190 euro voor 10 speelvogels _______________met eten: 210 euro
 • 225 euro voor 12 speelvogels _______________met eten: 260 euro

Afgesproken prijzen blijven gelden ook als er kindjes niet komen opdagen of ziek zijn. Zorg dus zeker voor vervanging van een ziek kindje en informeer een aantal dagen voor het feestje nog eens of iedereen wel aanwezig kan zijn. Liever een half uurtje extra feesten dat kan tegen een meerprijs van 15 euro.

Na het kiezen van de gewenste formule stuur ik een factuur en kan je het geld overschrijven. Zodra ik het geld ontvangen heb, ligt de datum van het feest vast en kan ik creatieve voorbereidingen treffen om er een knalfeest van te maken.

Een ander idee, een speelvogel te oud of een piepkuiken te jong? Neem even contact op en we bekijken je situatie specifiek en passen er een mouw aan. Ben je ouder dan 12 maar wil je ook graag een Tsjirp feest laat het zeker weten ;-). We zijn nooit te oud om creatief bezig te zijn dus zeker welkom!

Meer info via onderstaand formulier


  8 kindjes10 kindjes12 kindjes


  Zonder etenCupcakes versierenPannenkoeken smullen