Verjaardagsdozen

Wil je van je verjaardag een waar knutselfestijn maken dat kan eenvoudig met een knutseldoos van Studio Tsjirp. Jij nodigt vriendjes en vriendinnetjes uit bij je thuis of in je tuin en je bepaalt zelf je thema. Studio Tsjirp voorziet een gepersonaliseerde verjaardags/knutseldoos waar je gemakkelijk zelf mee aan de slag kan.

Een verjaardagsdoos is persoonlijk en op maat en wensen van de jarige uitgewerkt. Er zit knutselmateriaal en voldoende uitleg bij om bij je thuis een leuk knutselmoment te organiseren. 

Knutseldozen kunnen opgehaald worden bij Studio Tsjirp in Edegem. Vraag je knutseldoos tijdig aan dan kan ik er extra werk van maken om ze te personaliseren. 

Een Studio Tsjirp verjaardagsdoos is volledig uitgedacht op maat van de jarige en dus uniek. Naast pret en knutselpotentieel bevat de doos:

  • alle benodigd materiaal voor de knutselactiviteit in functie van het aantal kindjes.
  • een leuke en persoonlijke attentie voor de jarige
  • een Tsjirp uitdeelzakje voor de vriendjes en vriendinnetjes

Wensen jullie een gepersonaliseerde digitale uitnodiging om naar de gasten te sturen dan maak ik die graag voor jullie.

Prijzen voor een Tsjirp knutsel-verjaardags-feest doos: de startprijs in 50 euro en 5 euro extra voor elk kindje dat wil meeknutselen op je feest. Concreet betekent dit dus:

  • 90 euro voor 8 speelvogels
  • 100 euro voor 10 speelvogels
  • enz..

Beslist over het aantal kindjes? Dan zorg ik voor een factuurtje zodat je het geld kan overschrijven. Zodra ik het geld ontvangen heb, begin ik de knutselactiviteit uit te denken en het pakket samen te stellen. Per mail spreken we dan verder af over de ophaling van de feestdoos.

De eetformule is momenteel niet beschikbaar als optie.

Meer info via onderstaand formulier


8 kindjes10 kindjes12 kindjes


Zonder etenCupcakes versierenPannenkoeken smullenChocoladetaart versieren